Ideal STONE

Ideal STONE kőfaragó egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, amely tevékenységi körébe tartoznak a kész sírkő készítmények és egyéb kőfaragás szolgáltatások.

Első osztályú minőséget képviselünk, pontos kivitelezést, megbízható hozzáállást és a legkedvezőbb árakat.

A sírkő a megemlékezés kézzelfogható jelképe, ezért kiválasztására különös gondot fordítunk. Mindannyian olyan síremléket szeretnénk készíttetni, amely évtizedekig méltóképpen őrzi szeretteink emlékét. Segítünk abban, hogy méltó emléket állíthasson elhunyt hozzátartozója számára.  A sírkövek készítését teljes körű ügyintézéssel, kivitelezéssel a beton talapzattól a sírkő elhelyezéséig vállaljuk.

Emellett beltéri és kültéri építészettel is foglalkozunk, mint kandallók burkolása, konyhai munkalapok, párkányok, járólapok.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit kielégítsük, minden ügyfélnek egyedi, teljes körű megoldást nyújtunk, hogy legpontosabban megközelítsük a megálmodott ötletét a temetői építészetben, valamint épületek kivitelezésénél. Függetlenül attól, hogy egy kis eleganciát szeretne adni az otthonának vagy szépíteni a külterét, segítünk megvalósítani ötleteit.  

A magas színvonal lehetővé teszi, hogy hosszú távú garanciát nyújtsunk az általunk elkészítet munkákra. A kínálatunkban csak Szlovákiában gyártott áru található – nem dolgozunk kínai behozatallal.

Ingyenesen árajánlatot készítünk Önnek, melyet össze tud hasonlítani más árajánlatokkal.

Munkáinkat Szlovákiában és külföldön is kivitelezzük.

További információkért kattintson a Kapcsolatokra.

 

Köszönjük a bizalmát.

Doležálek Zsuzsanna

cégtudajdonos

ideal STONE budova predajne

Iroda és Bemutatóterem – Mederčská 4944, 945 01 Komárno /Új üzletünk a Lidl mellett/