cistenie kepek

Čistič kameňa

Čistič kameňa je určený pre dôkladné čistenie prírodného a umelého kameňa hlavne pre leštené mramory, žuly, pieskovce, neglazúrovanú keramiku, keramické dlaždice, betón, terazzo. Čistí zašlé nečistoty, nečistoty po stavebnej činnosti, vrstvy nanesených voskov a leštidiel, slabé cementové závoje, sadze, gumové a asfaltové stopy a mastnoty pokiaľ nie sú príliš nasiaknuté. Produkt je mierne alkalický, tenzidy, ktoré obsahuje sú biologicky odbúrateľné. Neobsahuje fosfáty a lúhy.

odstraňovač cementových škvŕn.

Odstraňovač cementových škvŕn

Silný čistič určený na dôkladné čistenie prírodného a umelého kameňa, ktorý je odolný voči kyselinám / žula, rula, umelý kameň, tehly, neglazúrovaná keramika a pod./. Čistí zbytky malty, vápna a cementové nánosy.
Nie je vhodný na čistenie leštených mramorov, nakoľko odstraňuje lesk. Produkt obsahuje kyseliny, biologicky odbúrateľné tenzidy a inhibítory proti korózii. Neobsahuje rozpúšťadlá. Nevhodné pre pieskovec a iné kamene, ktoré sú chúlostivé voči kyselinám!

timthumb

Odstraňovač hrdze

Odstraňovač hrdze odstraňuje hrdzavé škvrny z prírodného i umelého kameňa odolného voči kyselinám / žula, rula, pieskovec, neglazúrovaná keramika, keramické dlaždice/. Hrdzavé kovové uzavreniny, ktoré obsahujú niektoré kamene sa zmenia a stabilizujú. Produkt obsahuje kyseliny a biologicky odbúrateľné tenzidy. Obsahuje kyselinu soľnú. Nevhodné pre pieskovec a iné kamene, ktoré sú chúlostivé voči kyselinám!

odstraňovač vosku

Odstraňovač vosku

Odvoskovač je čistiaci prostriedok na báze vysokohodnotných rozpúšťadiel, tensidov a emulgátorov. Neobsahuje chlór a je biologicky odbúrateľný. Je určený na intenzívne odstraňovanie voskov, uzatváračov povrchu kameňa ako aj odstraňovanie olejov, mastnôt, dechtov a farieb na prírodnom i umelom kameni /mramor, žula, travertín, bridlica, tehla terazzo, obklady/.

timthumb (2)

Anti – mach

Odstraňovač machu a rias je prostriedok určený na dôkladné a rýchle odstránenie prírodných farebných povlakov na prírodnom a umelom kameni, na stenách, betóne, dlažbách a iných obkladoch z prírodného kameňa. Produkt je mierne alkalický na báze aktívnych zlúčenín chlóru. Neobsahuje rozpúšťadlá. Jednoduché používanie pomocou 500ml rozprašovača.

timthumb (3)

Odstraňovanie oleja a tukov

Krémová, ľahko nanášajúca sa pasta s absorpčnými prostriedkami na odstraňovanie tukových, olejových a voskových miest vďaka použitia tesniacich prostriedkov zo všetkých prírodných a umelých kameňov.

mat2

Impregnácia kameňa

Je impregnácia, ktorú absorbujú kapilárne sily kameňa, a preto môže hlboko preniknúť do štruktúry kameňa. Zachováva priedušnosť kameňa, znižuje absorpciu vody a nečistôt do štruktúry kameňa, pričom sa nemení farebný odtieň. Impregnácia je vhodná pre leštené, brúsené alebo drsné povrchy z mramoru, vápenca, žuly, ruly, porfýru, terrazza, neglazovaných keramických dlaždíc.

zvýrazňovač farebných odtieňov

Zvýrazňovač farebných odtieňov

Špeciálna impregnácia, ktorá pôsobí odpudivo proti vode a nečistotám, zároveň prehlbuje farebné odtiene kameňa. Výrobok je odolný voči vplyvom počasia, vytvára mokrý efekt bez lesku. Je vhodný pre drsné a savé prírodné a umelé kamene. Je určený na neleštené materiály

prehlbovač farebných odtieňov

Prehlbovač farebných odtieňov

Výrobok odolný voči poveternostným podmienkam a dlhotrvajúcim pôsobením vo vonkajšom i vnútornom prostredí. Vhodný predovšetkým pre prehlbovanie farebného odtieňu tmavých kameňov ako nero assoluto, Impala čierna a galaxy. Prekrýva škrabance a trhliny a prepožičiava kamenným povrchom homogénny obraz. Predovšetkým pre jemne brúsené a leštené povrchy kameňov.

údržba kameňa

Údržba kameňa

Je rýchlo schnúci produkt z voskov a živíc určený na starostlivosť o povrchy z lešteného prírodného a umelého kameňa. Ošetrené povrchy získajú lesk, protišmykovú úpravu a zvýrazní sa ich farba

Triple effect

Triple Effect

Sprej pre každodennú údržbu s čistiacim a ochranným účinkom. Odpudzuje vodu a mastnotu, prirodzene osviežuje lesk. Vhodné pre parapety, stoly, kuchynské pracovné dosky atď. Bezproblémové použitie v oblasti potravinárstva (preskúšané LGA Nürnberg).

Protisklz..

Protisklz

Vysoko účinná, vodnatá zlúčenina anorganických zmesí, spĺňa triedu bezpečnosti proti šmyku R9. Vytvára vrstvu obmedzujúcu pošmyknutie na hladkých, leštených alebo glazovaných plochách v interiéri aj exteriéri. Lesk a farba kameňa ostáva zachovaná. Dodatočná impregnácia s anti-škvrnou super alebo prehlbovačom farebných odtieňov neznižuje triedu bezpečnosti proti pošmyknutiu. Nie je vhodný na kamene obsahujúce vápenec.

Impregnácie, čistenie a údržba kameňa

logos

HYDREX

základná impregnácia pre leštené materiály

DREXY

bezfarebná impregnácia s atestáciou pre použitie do kuchyne – na kuchynské dosky

NERO PLUS

prípravok na odstránenie defektov na čiernych prírodných kameňoch, prehlbuje farbu a eliminuje farebné rozdiely

LANTANIA TWINSPOT

prípravok na odstránenie olejových, voskových a mastných škvŕn v prírodnom kameni, umelom kameni, konglomeráte, keramike, a pod.

SKUDO GRANITO

impregnácia na vodnej báze na žulu s atestáciou pre použitie do kuchyne

SKUDO MARMO

impregnácia na vodnej báze na mramor s atestáciou pre použitie do kuchyne

Hydrex
Drexy
ARENA
Twinspot
Skudo_granito_lt1
Skudo_marmo_lt1